"Próbálj meg lazítani... Nem győzöm tanítani"
(via Így bukott meg Orbán Viktor !!444!!!) Európa legsötétebb alakjai – Keleti oligarcháknál végzi az Ön adója…

Herr Orbán nem azért a legveszélyesebb kelet-európai politikus, mert jobboldali nacionalista lenne, hanem mert vezetése alatt a magyar állam egy jól beazonosítható üzleti kör csapdájába esett.
„Régi barátom, Simicska Lajos egyébként köszöni mindenki érdeklődését, remekül van” – zárta az interjút Orbán.

(via Így bukott meg Orbán Viktor !!444!!!)
Európa legsötétebb alakjai – Keleti oligarcháknál végzi az Ön adója…

Herr Orbán nem azért a legveszélyesebb kelet-európai politikus, mert jobboldali nacionalista lenne, hanem mert vezetése alatt a magyar állam egy jól beazonosítható üzleti kör csapdájába esett.

Régi barátom, Simicska Lajos egyébként köszöni mindenki érdeklődését, remekül van” – zárta az interjút Orbán.

Ott is menne a korrupció az olajiparban rendesen, de a MOL beszűkítette a horvát elit lehetőségeit. Megy hát a hiszti…

nem április 1-i hír, hanem tegnapi

A lap értesülései szerint nem csak magyar származású, hanem más nemzetiségű ukrán állampolgárok is kérelmezik az állampolgárságot, ezt pedig a magyar hatóságok képtelenek kiszűrni. Egész iparág telepedett a külhoni magyarok állampolgársági jogának megadásárára, cégek igazolnak magyar nagypapát, felmenőket, s az állampolgári eskü szövegét is betanítják.

A szerződés hatályban tartása a lap szerint felháborodást vált ki az Ukrajnával szomszédos magyar területeken, mert az Orbán-kabinet sokaktól elvette a rokkantnyugdíjat vagy a korhatár előtti nyugdíjat. “Azoknak adják a pénzt, akik talán soha egy napot sem dolgoztak Magyarországon, akik pedig évtizedeket lehúztak, meglehet, soha nem lesz nyugdíjuk” – panaszolják az ott élők.

ezt meg hogy?!

tuti, h kinyírták… több milliós korrupciós vagyonok forognak kockán, na és persze a választások…
a kérdés már csak az, hogy felderítik-e a nyomozók a gyilkos személyét és a megrendelőt vagy sem?

Csúcsra ugorhat az államadósság
3 milliárd dollár hitelt (körülbelül 670 milliárd forint) vett fel a magyar állam kedden, ami jelentősen megdobja az államadósságot. A portfolio.hu számításai szerint az év eleji forinthitel-felvétel, a forint gyengülése és a mostani dollárkötvény-kibocsátás a GDP 79 százalékáról 84-85 százalékára növeli az államadósságot március végére. Ez pedig 18 éves csúcsnak felel meg.
Aki egy ilyen kérdésben a rezsicsökkentést választja (ha csak nem passzív házban él) annak elment az esze! Az ilyennek egy hosszabbítót is el lehet adni azzal, hogy még van benne 80 liter áram.

Aki egy ilyen kérdésben a rezsicsökkentést választja (ha csak nem passzív házban él) annak elment az esze! Az ilyennek egy hosszabbítót is el lehet adni azzal, hogy még van benne 80 liter áram.

az a kemény, hogy másokat 3-5 millió forintos banki kivét esetén vagyonosodási vizzgálat alá vonják, de ekkora összegek esetén, mint amiket a cikk feltár az adóhatóság mindent rendben talál… Érdekes.

Pitykétől vette
Papa a közelmúltban hírhedté vált, a NAV egyik alezredesét is megvesztegető F. “Pityke” Attilától vette az Antióchia Szentszék tisztségét és diplomatának tűnő papírjait - mondta az utóbbit jobban ismerő forrásunk. A Lechner Ödön fasor méregdrága Duna-parti háztömbjeiben voltak szomszédok, mint ahogy cukorban utazók jelentős része, onnan az ismeretség.

Pityke egy ideje szökésben van, mivel elítélték emberölés kísérlete miatt, és milliárdos áfacsalással is gyanúsítják, szóval amúgy is nehezebben tudná használni. Persze azért sajnálni sem kell az öreget, vígan száguldozik a Porsche Panamerajával Floridában, de az elmúlt hónapokban többször is simán hazajött ügyeket intézni - magyarázza nevetve a forrás. Az a hír járja egyébként, hogy a cikkünk megjelenésekor is itthon van már egy ideje.

"Magyarország tehát igazi kakukktojás a feltörekvő országok között: leginkább azért sorolható ide, mert nagyon sérülékeny, igaz, az utóbbi közel tíz év folyamatos megszorításaival ezt sikerült valamennyire mérsékelni. Viszont a többi feltörekvő ország előnye sem jelentkezik nálunk: a potenciális növekedés iszonyatosan alacsony, még annál is gyengébb, mint a legtöbb tuti biztonságos, fejlett országban.

Sajnos tehát nem állunk túl jól az árfolyamháborúban, ami meglátszik a forint árfolyamán is. “

"Láttál már drogfüggőt, amikor szüksége van az anyagára? Bármit megtesz érte, húsz mérföldet gyalogol a hóban, kirabol egy nagymamát, csak hogy meglegyen. Ilyen volt a Wall Street is. A bónuszok kiosztását megelőző hónapokban a kereskedői szoba olyan volt, mint a Wire-ban az utcák, amikor kifogyott a piacról a heroin."

"Megdöbbentő, hogy a külföldi vállalatok háromszor olyan termelékenyek, mint a belföldi vállalatok. Míg egy multinál dolgozó egy év alatt nagyjából 15 millió forint hozzáadott értéket termel, addig egy belföldi cég munkatársa 5 milliót sem. A GDP szempontjából tehát a multinacionális cégek szerepe alapvető, a bruttó össztermék nagyjából 60 százalékát ők termelik meg."

'rohadt kizsákmányolók', 'nem leszünk gyarmat' :D

gyűjts össze 130millát és élj meg a kamataiból. Egyszerű a képlet, nem? :)

"Paks kapcsán kapitális bakot lőtt a kormány. Annyira átgondolatlanul és előkészítetlenül adósították el az országot tízmilliárd euróval, hogy még alapszinten védhető érveket sem tudtak mellette felsorakoztatni."

a 85 szupergazdag vagyona ugyanannyi, mint a 3,5 milliárd legszegényebb emberé.